ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!

Μέσα από το πρόγραμμα "Ασφαλιστικός Γονέας", αποκλειστική καινοτομία της Ευρωπαϊκής Πίστης, που σας προσφέρει η R&T Group μπορείτε να μειώσετε τα ασφάλιστρά σας και να φροντίσετε την οικογένειά σας κάνοντας τις καθημερινές αγορές σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή (σας εκδίδουμε εντελώς δωρεάν μια κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας-Lifecard και την επιδεικνύετε στις καθημερινές σας αγορές) και τα κέρδη σας πολύ μεγάλα (από επιδότηση ασφαλιστικού συμβολαίου μέχρι νοσοκομειακή περίθαλψη ανάλογη του ύψους των αγορών σας). Δείτε στη συνέχεια αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σας εκδώσουμε δωρεάν τη δική σας κάρτα. Μην αργείτε, κάθε αγορά μετράει.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ

  • Νοσοκομειακή Περίθαλψη από Ατύχημα

Το σύνολο των καλυπτόμενων συναλλαγών του Ασφαλιζομένου και της οικογένειάς του που έχουν πραγματοποιηθεί στις συμβεβλημένες με την Εταιρία επιχειρήσεις με χρήση της κάρτας ασφάλισης Ασφαλιστικός Γονέας – LIFECARD, μέχρι και 12 μήνες προ της ημερομηνίας επέλευσης του Ατυχήματος, αναλογικά με τις ημέρες νοσηλείας.

Ανώτατο μηνιαίο όριο τα € 1.500 και μέχρι του ανωτάτου ετησίου ορίου των €18.000.

  • Απώλεια Ζωής από Ατύχημα

Το σύνολο των καλυπτόμενων συναλλαγών του Ασφαλιζομένου και της οικογένειάς του που έχουν πραγματοποιηθεί στις συμβεβλημένες με την Εταιρία επιχειρήσεις με χρήση της κάρτας ασφάλισης Ασφαλιστικός Γονέας – LIFECARD, μέχρι και 12 μήνες προ της ημερομηνίας επέλευσης του Ατυχήματος.

Ανώτατο μηνιαίο όριο τα € 1.500 και μέχρι του ανωτάτου ετησίου ορίου των €18.000.

  • Επιστροφή Ασφαλίστρων

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ" (ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)

Ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι το μόνο πρόγραμμα σε σχήμα κάρτας που φροντίζει την οικογένειά σας, όσο πραγματοποιείτε τις αγορές που ούτως ή άλλως θα κάνατε!

  1. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας από ένα συμβεβλημένο Super Market ή από οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση που συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Πίστη.
  2. Πληρώστε στο ταμείο.
  3. Δώστε την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας – LIFECARD για να σας την ενημερώσει ο υπάλληλος.
  4. Η αγορά σας καταχωρήθηκε!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

asfalistikos goneas paradeigma

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ

asfalistikos goneas logos

© 2018 Powerd By intros.gr