Κάντε την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Οδηγώντας το αυτοκίνητό σας θέλετε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Ο ιδανικός τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας στο κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα και κυρίως στη σωστή ασφαλιστική εταιρία.

Η R&T Group, μέσα από την αποκλειστική συνεργασία της με την Ευρωπαϊκή Πίστη, είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη καθώς και άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη σε ότι και αν συμβεί στο όχημά σας (ατύχημα ή δυστύχημα, κλοπή, φωτιά, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα πχ. χαλάζι).

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να σχεδιάσουμε μαζί την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες σας αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για όλα τα διαθέσιμα ασφαλιστικά μας προγράμματα στον τομέα του αυτοκινήτου.

Συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή καλώντας στο 210 6085422 ένας εξειδικευμένος συνεργάτης της R&T Group θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας αναλύσει, χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους σας, πως θα επιλέξετε το ιδανικό ασφαλιστικό πρόγραμμα για το αυτοκίνητό σας.