Ασφαλίστε το σπίτι σας με την R&T Group

Σπίτι, το μέρος που στεγάζει και “προστατεύει” εσάς και την οικογένειά σας. Το κτίριο που περιέχει σημαντικά αντικείμενα, κειμήλια, αναμνήσεις και αποτελεί κομμάτι της ίδιας της ζωής σας απειλείται από τυχαία γεγονότα ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Δεν γίνεται και δεν πρέπει να το αφήσετε απροστάτευτο. Η R&T Group δεν σας προσφέρει απλά μια ασφάλεια κατοικίας, αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας κατοικίας που θα εξασφαλίσει το σπίτι σας απέναντι σε κάθε πιθανό κίνδυνο.

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική κάλυψη της κατοικίας σας, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες σας αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Στη συνέχεια του κειμένου μπορείτε να βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για όλα τα διαθέσιμα ασφαλιστικά μας προγράμματα που αφορούν την προστασία της κατοικίας.

Συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή καλώντας στο 210 6085422 ένας εξειδικευμένος συνεργάτης της R&T Group θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας αναλύσει, χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους σας, πως θα δημιουργηθεί το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα “θωρακίσει” την κατοικία σας.